Acryl met epoxy

Bazarts

Locatie

Acryl met epoxy

Georganiseerd door Bazarts

De basis

Jullie maken een bijzonder gietsel met zelf gekozen motieven en kleuren. Epoxy bestaat uit 2 componenten, een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er acryl aan toe te voegen. Het bijzondere van epoxy is het glasachtige en transparante uiterlijk, de mooie hoogglans en de speciale mix-effecten van de kleuren onderling, waardoor er gietsels ontstaan met een bijzonder karakter. Na deze workshop hebben jullie voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken.

Je zal zien dat werken met epoxy ook vraagt het resultaat los te laten, doorheen je proces verandert het werk constant. Het is beter om af te gaan op je buikgevoel en intuïtie dan op je kennis!

Je krijgt eerst de mogelijkheid technieken te testen op kleine panelen en dan nadien aan de slag te gaan op een groter paneel.

Het houten paneel van 60 x 60 cm moet in het atelier blijven liggen om te drogen en ook waterpas te staan. De gemaakte werken kunnen niet direct meegenomen worden. Je kan ze later in het atelier komen ophalen of laten opsturen (€35).

Doelgroep: Volwassenen

Wat:
Cursus & workshop, Knutselen & crea
Waar:
Bazarts - Lummense Kiezel 68b, 3510 Hasselt
Wanneer:
Eénmalig
Van 06 april 2019 9:30 tot 06 april 2019 15:30
Geschikt voor:
Volwassenen
 
Licht verstandelijke handicap
Matig verstandelijke handicap
Gedragsstoornissen
Ernstige leerstoornissen
Fysieke handicap
Autisme
Landurig zieken
Kostprijs activiteit:
100
Accomodatie:
Voorziening voor rolstoelgebruikers
klik hier voor meer info