Creatief met twee: graffiti

Bazarts

Locatie

Creatief met twee: graffiti

Georganiseerd door Bazarts

Alleen of met z’n twee

Kom je alleen of breng je nog iemand mee? Je mama, zoon, vriend of nicht of nog iemand anders. Deelnemen vanaf 10 jaar. Jullie werken elk aan een eigen werk, maar kunnen wel samen werken en dan 2 werken maken.

Graffiti

Niet alleen tieners en jongeren willen eens graag ervaren hoe het is om een spuitbus vast te nemen en hiermee aan de slag te gaan. Deze workshop richt zich ook op volwassenen. Hier leer je de basistechnieken van kleurovergangen, gebruik van stencils, lijnen zetten en ‘special effects’. Na het oefenen is het aan jou om je eigen ontwerpen te maken en uit te proberen.

We raden aan om oude kledij aan te doen. Dit is een buitenworkshop, wij regenweer kunnen we jammer genoeg niet aan de slag en zijn we genoodzaakt te annuleren, jullie krijgen je geld dan terug gestort. Indien je graag een deur, stoel of ander voorwerp wil spuiten dan mag je dit gerust meebrengen, verwittig wel op voorhand onze begeleider per mail.

Als je al eerder met graffiti hebt gewerkt en je wil verder gaan met je experiment, dan ben je ook welkom. We voorzien sowieso verschillende opdrachten en uitdagingen. Geef dan ook wel een seintje aan ons per mail.

Inbegrepen: alle materialen (2 ontwerpen op houten planken, ééntje op karton, groot ontwerp op bruin papier) , koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen

Wat:
Cursus & workshop, Knutselen & crea
Waar:
Bazarts - Lummense Kiezel 68b, 3510 Hasselt
Wanneer:
Eénmalig
Van 29 mei 2019 13:30 tot 29 mei 2019 17:00
Geschikt voor:
Kinderen
Jongeren
Jongvolwassenen
Volwassenen
Gezin
 
Licht verstandelijke handicap
Matig verstandelijke handicap
Gedragsstoornissen
Ernstige leerstoornissen
Fysieke handicap
Autisme
Landurig zieken
Kostprijs activiteit:
45
Accomodatie:
Voorziening voor rolstoelgebruikers
klik hier voor meer info