Handlettering: black on white (workshop)

Bazarts

Locatie

Handlettering: black on white (workshop)

Georganiseerd door Bazarts

Doodles and letters

In deze workshop geen klassieke kijk op handlettering, geen kalligrafie, geen schoonschrift! Wat wel dan? Hoe maak je een eigen origineel schrift, hoe ontwerp je letters, hoe geef je ze een eigen toets? Letterlijk letters met de hand ontwerpen en verzinnen.
Je kan starten met een quote die je ligt, naast het ontwerpen van een handschrift, leer je ook hoe je deze letters mooi op een papier presenteert. Je krijgt tips om aan de slag te gaan met de compositie. Eens de kneepjes door en je wil een stapje verder gaan? Dan leert Denise je als geen ander hoe gemakkelijk het is om een figuur te presenteren in je werkstuk.
Haar doodles lijken een heel grote uitdaging, maar wees gerust wij hebben een trukendoos waarbij dit ook gemakkelijk wordt!
Black on white staat in het teken van zelf ontworpen letters, mooie illustraties en patronen om je gekozen zin te verfraaien.

Wie geeft deze workshop?
Denise Thewissen heeft zich verdiept in art journaling. Ze is een krak in het bijhouden van kunstdagboeken die ze naar hartenlust illustreert met tekst, collage en kleine schilderijtjes. Elke pagina, elk schilderijtje of tekening is met de grootste zorg gemaakt en raakt je meteen. Je kan haar werk zien op www.denthe.blogspot.com

Inbegrepen: alle materialen, koffie, thee, water en iets lekkers

Doelgroep: volwassenen en tieners

Wat:
Cursus & workshop
Waar:
Bazarts - Lummense Kiezel 68b, 3510 Hasselt
Wanneer:
EĆ©nmalig
Van 16 oktober 2019 19:00 tot 16 oktober 2019 22:00
Geschikt voor:
Jongeren
Jongvolwassenen
Volwassenen
 
Licht verstandelijke handicap
Matig verstandelijke handicap
Gedragsstoornissen
Ernstige leerstoornissen
Fysieke handicap
Autisme
Landurig zieken
Kostprijs activiteit:
45
Accomodatie:
Voorziening voor rolstoelgebruikers
Contact:
Inge Vanhoof
info@bazarts.be
Tel. 011756169
klik hier voor meer info