Verkeerd verbonden

Steunpunt Expertisenetwerken

Locatie

Verkeerd verbonden

Georganiseerd door Steunpunt Expertisenetwerken

Over ontwikkeling en gehechtheid.

Stil staan bij emotionele ontwikkeling betekent ook aandacht hebben voor hechting en gehechtheidsproblemen van mensen met een verstandelijk beperking. Wanneer er onvoldoende veilige hechting is, zet dit ondersteuningsrelatie(s) ernstig onder druk. Cliënten vallen te pas en te onpas terug op gedrag dat te begrijpen is of samenhangt met hechtingsvoorwaarden die onvoldoende zijn ingevuld.

In dergelijke situaties zijn er handvatten nodig om deze cliënten te begeleiden en om begeleiders te inspireren. Wij zochten voor “Verkeerd Verbonden?” ons symposium rond emotionele ontwikkeling en gehechtheid dan ook naar inspirerende keynote sprekers (Anton Došen, Paula Sterkenburg en Nicole Vlieghen) en boeiende workshops (SEO-V, SEO en Autisme, de Draad, SEO en natuurlijk netwerk, SEO als schoollopen niet lukt, …).

Aan onze peter Anton Došen vroegen we om het thema in te leiden én ook een namiddagworkshop rond hechting te verzorgen en bieden we de kans om zelf vragen aan de meester te stellen!

Nieuw dit jaar is dat het symposium op twee locaties kan gevolgd worden, Gent en Diepenbeek. Meer info bij Cindy@senvzw.be en inschrijven op www.sen-seo.be

Wat:
Cursus & workshop
Waar:
UCLL Campus Diepenbeek - Agoralaan 1, 3590 Diepenbeek
Wanneer:
Eénmalig
Van 08 december 2017 09:00 tot 08 december 2017 17:00
Geschikt voor:
Begeleiders
Gezin
Volwassenen
Jongvolwassenen
 
Licht verstandelijke handicap
Matig verstandelijke handicap
Ernstig verstandelijke handicap
Gedragsstoornissen
Ernstige leerstoornissen
Autisme
Visuele handicap
Auditieve handicap
Kostprijs activiteit:
75 eurto - 100 euro - 130 euro
Accomodatie:

Contact:
Cindy Stevelinck
Cindy@senvzw.be
klik hier voor meer info