Workshop: Acryl met epoxy

Bazarts

Locatie

Workshop: Acryl met epoxy

Georganiseerd door Bazarts

Deelnemers aan deze masterclass maken een bijzonder gietsel met zelf gekozen motieven en kleuren. Epoxy bestaat uit 2 componenten , een basis en een harder. De hars kun je op kleur brengen door er acryl aan toe te voegen. Het bijzondere van epoxy is het glasachtige en transparante uiterlijk, de mooie hoogglans en de speciale meng-effecten van de kleuren onderling, waardoor er gietsels ontstaan met een bijzonder karakter. Na deze workshop hebben jullie voldoende kennis om zelfstandig met epoxy te werken.
Je zal zien dat werken met epoxy ook vraagt het resultaat los te laten, doorheen je proces verandert het werk constant. Het is beter om af te gaan op je buikgevoel, intuïtie dan op je kennis!
Je krijgt eerst de mogelijkheid technieken te testen op kleine panelen en dan nadien aan de slag te gaan op een groter paneel.

Het houten paneel van 60 x 60 cm moet in het atelier blijven liggen om te drogen en ook waterpas te staan. De gemaakte werken kunnen niet direct meegenomen worden, ze moeten ter plekke drogen. Je kan ze later in het atelier komen ophalen op maandag of laten opsturen (€25).

Wat:
Knutselen & crea, Cursus & workshop
Waar:
Bazarts - Lummense Kiezel 68b, 3510 Hasselt
Wanneer:
Eénmalig
Van 10 november 2018 9:00 tot 10 november 2018 15:30
Geschikt voor:
Volwassenen
Jongvolwassenen
 
Landurig zieken
Autisme
Fysieke handicap
Ernstige leerstoornissen
Gedragsstoornissen
Matig verstandelijke handicap
Licht verstandelijke handicap
Kostprijs activiteit:
100 euro
Accomodatie:
Voorziening voor rolstoelgebruikers
Contact:
Miet Bamps
miet@bazarts.be
klik hier voor meer info